BALK Educatie

 

De beste weg naar je eigen top!

'Stilstand is achteruitgang' is een bekend gezegde dat ook in de lichte vocale muziek geldt. Steeds meer koren en groepen werken hard aan de verhoging van hun niveau. Een koor dat staand met de muziekmap in de hand recht op de tel bekende popliedjes zingt, krijgt tegenwoordig niet veel applaus...

Wil je een enthousiast publiek, dan is het nodig met je koor te blijven werken aan vernieuwing van het repertoire en aan verbetering van de kwaliteit van de zang, de presentatie en alles wat daarmee samenhangt. Dat gaat het beste wanneer het is ingebed in de dagelijkse koorpraktijk van de repetities.

BALK organiseert regelmatig cursussen, workshops en clinics waarin zangers, dirigenten en andere betrokkenen zich in artistiek opzicht verder kunnen ontwikkelen. BALK gelooft dat door het werken aan de kwaliteit van koren en zanggroepen het plezier in zingen alleen maar zal toenemen.

 

Workshops Koorregie 2016

BALK organiseerde begin 2016 een serie van 5 workshops koorregie. Zes ervaren koorregisseurs hebben, elk op hun eigen manier, de deelnemers kunnen helpen om voor hun koor de beste regievorm te vinden.

De workshops waren toegankelijk voor iedereen; koorleden, dirigenten, choreocommissies, regisseurs en andere geïnteresseerden.

Klik hier voor alle informatie en verslagen van de workshops ►

Ben je geïnteresseerd in deelname aan vervolgworkshops? Stuur een mail naar administratie@balknet.nl.

 

Opleidingen

BALK (mede-)organiseert regelmatig cursussen en opleidingen.

Koorregie (cursus)

Arrangeren (cursus)

Dirigent Licht Vocaal (opleiding)

Workshops

Workshopserie Koorregie 2016

Workshop PA-techniek basis

 

Delen: