Zoekertjes

 

Zoeken

Categorie
Provincie
 
   

Gezocht: gedreven koordirigent voor shantykoor Dokkum

31-03-2020    Shantykoor de Admiraliteitssjongers Dokkum is op zoek naar een gedreven koordirigent. Het koor telt 40 koorleden en 5 muzikanten. Er worden hoofdzakelijk meerstemmige partijen gezongen. De muzikanten bestaan uit 4 accordeonisten en 1 fluitiste. Het koor oefent drie keer per maand op de donderdagavond in het Vincentiusgebouw te Dokkum. Gepaste vergoeding. informatie: info@shantykoordokkum.nl / www.shantykoordokkum.nl. Meerstemmige partijen/schrijven muziek zang en accordeonisten/evt. spelen (bas) gitaar / affiniteit met shanty- en folknummers.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Shantykoor de Admiraliteitssjongers Dokkum  - info@shantykoordokkum.nl  - 0651514105
Friesland

Gedreven dirigent voor popkoor Amersfoort gezocht

30-03-2020    Enthousiast popkoor 'De POPstones' uit Amersfoort zoekt zo snel mogelijk een inspirerende dirigent met oog voor plezier en kwaliteit. POPstones zingt 4/5 stemmig repertoire in het populaire genre. Repetities zijn elke woensdagavond. Wie wil ons serieus gezellige koor leiden?
Meer informatie over ons koor en de vacature kun je vinden op www.popstones.nl. Vragen over deze vacature en je sollicitatie kan je richten aan het bestuur van POPstones: info@popstones.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Anja Postma  - info@popstones.nl
Utrecht

RijnstadVocaaltheater zoekt dirigent

18-03-2020    Rijnstad VocaalTheater, ambitieus theaterkoor uit Arnhem, zoekt een muzikaal leider met ervaring en affiniteit met amateurs in de genres musical, opera en operette. Vaardig op piano om te begeleiden tijdens repetities en kleinere optredens. Aansturen van zowel koor als muzikanten, samenwerking met regisseur, maken van studiemateriaal. Ben jij dynamisch, enthousiast, doortastend en ambitieus? Stuur je CV en motivatie vóór 15 april naar rvt.vacaturedirigent@gmail.com


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Nicole Spee  - Nicolespee@hotmail.com  - 0637385123
Gelderland

Dirigent gezocht voor gemengd koor in Woerden

15-03-2020    Dirigent (M/V) gezocht voor gemengd koor dat nummers zingt uit de jaren 60, 70 en 80.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Annemiek Lelieveld  - popkoorrecovered@gmail.com  - 0636135611
Utrecht

Koor Evergreen Albrandswaard

15-03-2020    Wij zoeken nog enkele leden om mee te zingen met ons gezellige Nederlandstalige repertoire. Zingt u ook zo graag liedjes die vroeger uit de jukebox klonken? Kom dan eens langs op onze repetitieavonden. Donderdags van 20 tot 22 uur in De Brinkhoeve, Kerkstraat 12 in Poortugaal.
Info: Willem Warbout, wimwarbout@hotmail.com


Groep zoekt nieuwe leden
Willem Warbout  - wimwarbout@hotmail.com  - 0633864910
Zuid-Holland

Kleurrijk vrouwenkoor Colorique zoekt dirigent

13-03-2020    Ben jij een enthousiaste, kleurrijke dirigent die ook piano kan spelen? Dan is Vrouwenkoor Colorique op zoek naar jou! We tellen 15 prachtige stemmen: vijf sopranen, vijf mezzo's en vijf alten, We zoeken een dirigent die ons verder helpt met de ontwikkeling van de klank van het koor. Colorique zingt vooral a cappella, maar wij staan open voor repertoire met begeleiding. Repetities: donderdagvond, Alphen a/d Rijn. Voor alle info: http://vrouwenkoorcolorique.simplesite.com


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
M Laponder  - Mariannelaponder@gmail.com
Zuid-Holland

Ab Novembris uit Utrecht heeft plaats in alle stemgroepen

09-03-2020    Voor ons nieuwe project (najaar) hebben we in alle stemgroepen plaats. Er is een spannend en uitdagend programma samengesteld met muziek van Gjeilo, Pärt, Tavener en Martin. Ben je een ervaren sopraan, alt, tenor of bas en wil je vocaal worden uitgedaagd? Stuur dan een mailtje naar hesther.oor@gmail.com en je ontvangt alle informatie.Totdat alles én de bezetting rond is willen we de inhoud daarvan nog even voor onszelf houden.


Groep zoekt nieuwe leden
Hesther Oor  - hesther.oor@gmail.com
Utrecht

Vocal Group Utrecht: audities 25 maart alle stemgroepen

08-03-2020    Vocal Group Utrecht houdt audities op woensdag 25 maart 2020. We willen als groep iets groeien in omvang en zijn daarom op zoek naar leden voor alle stemgroepen, in het bijzonder alten.

Heb je interesse? Stuur een mailtje met meer informatie over jou en je muzikale ervaring naar: info@vocalgrouputrecht.nl

Meer informatie over ons vind je ook op www.vocalgrouputrecht.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Vocal Group Utrecht  - info@vocalgrouputrecht.nl
Utrecht

Strijdkoor Jan en Alleman zoekt een enthousiaste koorleider

06-03-2020    Wij zijn een koor dat al 45 jaar zingt tegen onrecht en onderdrukking, voor vrijheid en een beter klimaat. Wij zijn met dertig zangers en zingen veelal vierstemmig. Wij repeteren op maandagavond in het centrum van Den Haag.

Wij zoeken een muzikale koorleider die zich verbonden voelt met de maatschappelijke betrokkenheid van het koor.

Zie onze website: https://www.koorjanenalleman.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Jan en Alleman  - werving@koorjanenalleman.nl  - 0639718839
Zuid-Holland

Vocalgroup Be Sharp! zoekt bariton

04-03-2020    Be Sharp! zoekt steady zingende, vlotte bariton.
Ben je bereid te werken aan balans, te reageren op aanwijzingen van de dirigent en je thuis goed voor te bereiden? Dan zoeken we jou! Kom snel een woensdagavond bij een repetitie en doe meteen auditie. Dan zien we vanzelf of het klikt! Nieuwsgierig? Bel Nico Willemsen (06) 22 52 98 05 of stuur een mailtje naar: info@besharp.nl.


Groep zoekt nieuwe leden
Vocalgroup Be Sharp!  - info@besharp.nl
Utrecht

Rijnstadvocaaltheater zoekt dirigent

03-03-2020    Rijnstad VocaalTheater, ambitieus theaterkoor uit Arnhem, zoekt een muzikaal leider met ervaring en affiniteit met amateurs in de genres musical, opera en operette. Vaardig op piano om te begeleiden tijdens repetities en kleinere optredens. Aansturen van zowel koor als muzikanten, samenwerking met regisseur, maken van studiemateriaal. Ben jij dynamisch en enthousiast, doortastend, prikkelend en ambitieus en heb je natuurlijk overwicht? Stuur je CV en motivatie vóór 31 maart naar rvt.vacaturedirigent@gmail.com


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
nicole spee  - nicolespee@hotmail.com  - 0637385123
Gelderland

Zanggroep Hajim zoekt bassen en tenoren!

03-03-2020    Wij zijn een van de gezelligste zanggroepen uit de Kempen. Ons repertoire bestaat uit overwegend moderne muziek.
Momenteel telt onze groep 18 leden. De groep is hecht, elke stem telt mee. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar bassen en tenoren. Zangervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Repetities: donderdag vanaf 20.00 uur o.l.v. de zeer ervaren dirigent Bert Alessie.

Interesse? Maak een afspraak en woon een repetitie bij!


Groep zoekt nieuwe leden
Marcel van den Heuvel  - zanggroephajim@gmail.com  - 06 2097 3452
Noord-Brabant

Dirigent gezocht

01-03-2020    Zanggroep Lady’s Voice bestaat uit 13 vrouwen. Wij zingen jazz, pop, close harmony en soms licht klassiek, in diverse talen, zowel a cappella muziek als met pianobegeleiding. Wij zoeken een nieuwe dirigent die ons op de piano kan begeleiden, ons muzikaal kan inspireren, ons koor kan laten groeien en samen met ons de balans zoekt tussen ambitie en gezelligheid. Informatie: www.ladysvoice.nl of bel Annelies de Gelder, 0251-238243 / 06-23789611.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Lady's Voice  - info@ladysvoice.nl  - 0251238243
Noord-Holland

Fem@il zoekt zangeressen!

01-03-2020    Vocalgroup Fem@il is op zoek naar goede zangeressen met een leuke podiumpresentatie. We repeteren op maandagavond in Almere. Alle stemsoorten zijn welkom. Wil je vrijblijvend komen kijken? Neem contact op met info@femail.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Margriet van Kaam  - info@femail.nl
Flevoland

Dirigent beschikbaar

29-02-2020    Alexej Romanov - professioneel dirigent en arrangeur met ruime ervaring met koordirectie (ook met orkesten en combo's) - is beschikbaar in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Uitgebreide kennis met betrekking tot verschillende muziekstijlen. Repetities en concerten met pianobegeleiding, oefenrooster, arrangementen, bladmuziek, oefenbestanden etc.

Alexej kan het koor inspireren en tot maximale prestaties brengen.

E.F.Re Music: www.efre.nl
E-mail: romanov@efre.nl
Mobiel: 06-20843930


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Alexej Romanov  - romanov@efre.nl  - 0620843930
Groningen

Vocal Group Reset zoekt lage sopraan

27-02-2020    Voor een goede balans in onze groep, zijn wij op zoek naar een lage sopraan.
Wij zijn een groep van 20 vrouwen die graag op uitdagend niveau zingt. Voornamelijk pop, maar een ander genre vinden wij een leuke uitdaging!
We repeteren op woensdagavond om 20.00 uur in Santpoort-Zuid.
Kijk op onze Facebookpagina Vocal Group Reset, voor foto’s, filmpjes en informatie. Kom jij onze groep versterken?
Voor informatie en aanmelden: dorinedoes@gmail.com


Groep zoekt nieuwe leden
Nicoline de Vries  - devries.nicoline@hotmail.com  - 06-43139176
Noord-Holland

Aangeboden: 13 koppige vocalgroup uit Haarlem, met wél genoeg mannen

27-02-2020    Sommige koren zingen liedjes. Word jij, dirigent, daar blij van? Joh, doe je ding!
De 13 leden van de Haarlemse vocalgroup Koorbizniz zetten graag een 6- of 8-stemmig verhaal neer dat raakt.

Zo’n koor dus. Met wél genoeg tenoren. Met een dirigent(e) die dat snapt. Die met energie kan bijsturen én loslaten. Die ons op dinsdagen uitdaagt in een bejaardenhuis.

Zo’n dirigent.

Interesse? Lees verder op www.koorbizniz.nl en solliciteer! info@koorbizniz.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Koorbizniz  - info@koorbizniz.nl
Noord-Holland

Kamerkoor zoekt tenoren

25-02-2020    Kamerkoor Cantabile heeft momenteel de beschikking over twee tenoren maar is dringend op zoek naar versterking. Dan kunnen we ook weer vol vertrouwen verder met de dubbelkorige stukken die we graag zingen. Kom eens luisteren! Je bent van harte welkom! We repeteren iedere woensdagavond van 20:00 tot 21:45 uur in Basisschool Ridderspoor, Essenburg 24-26 te Alphen aan den Rijn.


Groep zoekt nieuwe leden
Mariette de Rooij  - secretariaatcantabile@gmail.com  - 06-39837661
Zuid-Holland

Voix Là - regio Boxmeer - zoekt een tenor en een bas!

20-02-2020    Voix Là uit Beugen (gemeente Boxmeer) is een avontuurlijk gemengd koor (nu 19 leden) dat vele genres verkent: van pop tot licht-klassiek, van folk tot close-harmony, en van reggae tot kleinkunst. Enige koorervaring zou fijn zijn. We zijn ambitieus, maar ook een gezelligheidskoor. We repeteren op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de kroeg naast de kerk in Beugen. Laat je verrassen en kom erbij!


Groep zoekt nieuwe leden
Jetty van Ooijen  - info@voixlabeugen.nl  - 06-51332497
Noord-Brabant

Flow zoekt mannen in de leeftijd 18-30 jaar

20-02-2020    FLOW sucht männliche Unterstützung!

Du bist ein leidenschaftlicher Sänger, zwischen 18 und 30 Jahre alt und würdest wahnsinnig gerne bei uns mitsingen?
Dann hast du nun die Chance🙌😊
Momentan suchen wir sowohl einen neuen Tenor als auch einen neuen Bass/Bariton 🙂

Schick uns einfach eine Mail an info@flowchor.de und wir melden uns bei dir bezüglich des Vorsingens 🙂


Groep zoekt nieuwe leden
Luc Nelissen  - grooviusmaximus@me.com  - +31621552420
Limburg

Voisz Vocal Projects zoekt mannen!

18-02-2020    Voisz Vocal Projects zoekt mannen! Ben of ken jij die ene zingende man die samen met ons het nieuwe project in wil duiken? Stuur dan een mailtje naar info@voisz.nl. We repeteren iedere maandagavond in Utrecht onder leiding van Ruben Grevelink en Merel Martens. Mail gerust voor meer informatie!


Groep zoekt nieuwe leden
Voisz Vocal Projects  - info@voisz.nl
Utrecht

Nieuwe leden welkom bij vrouwenvocaal Switches (Gouda)!

16-02-2020    Wie kan zelfstandig muziek instuderen en uitvoeren (ook als de partijen door elkaar staan), is flexibel en heeft de ambitie om in een klein vocaal bij te dragen aan muziek van hoog niveau en aan gezelligheid?
Versterking bij alle stemgroepen is welkom, met name alten en hoge sopranen!
Kijk op onze website en mail naar switchesgouda@gmail.com


Groep zoekt nieuwe leden
Sonja van Eif  - switchesgouda@gmail.com
Zuid-Holland

Dirigent/ coach gezocht

15-02-2020    https://vacaturebank.dirigentenacademie.nl/vacature/klein-enthousiast-en-ambitieuze-vocal-group-zoekt-dirigent/


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Fredy Schollema  - Schollemaf@gmail.com  - 0624144335
Gelderland

Alt wil zingen!

14-02-2020    Hoi, ik ben Anne, 35 jaar, en zoek een koor of groep om in te zingen. Ik heb jaren koorervaring in vooral klassieke koren. Interesses: gemengd, klassiek, a cappella, kamerkoor, ensemble. Geen (groot) popkoor, geen vrouwenkoor. Den Haag, Leiden of Amsterdam.


Zanger/speler zoekt groep
Anne  - anne.benard@live.nl
Zuid-Holland

Stacked stapelt zich verder op!

10-02-2020    We zoeken een sopraan, mezzo en alt voor een uitbreiding van mogelijkheden met complexer repertoire. Steekwoorden: a cappella; ervaren; podiumdier; prettig gestoord; durf; muziek lezen is een pre; commitment; veel optreden; uitstekende, unieke arrangementen; pop en jazz; beatboxing door onze dude Sander Gieling; ritmische muziek; circlesinging; vocal leadership; fun en gezelligheid; hard werken; mooie muziek maken.


Groep zoekt nieuwe leden
Annalisa Schmad  - anna.schmad@gmail.com  - 0654621268
Noord-Brabant

Wereldmuziekkoor in Apeldoorn zoekt dirigent

10-02-2020    Phoenix Vocaal, wereldmuziekkoor, zoekt per 1 september een nieuwe dirigent. Het koor met 42 vrouwelijke leden zingt a cappella meerstemmige folkloristische liederen en repeteert op dinsdagmorgen van 9.30-11.30 uur in Apeldoorn. Zij is onderdeel van de Internationale dansvereniging Phoenix Apeldoorn. Aan land van herkomst van de liederen wordt veel aandacht besteed, men is afgereisd naar verschillende Balkanlanden en Georgië om kennis te maken met de folklore ter plaatse.
www.phoenix-apeldoorn.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
marian gouverneur  - marian.gouverneur@planet.nl  - 06-28092241
Gelderland

Zangeressen gezocht in Oss

08-02-2020    Open repetitie-avond: dinsdag 18 februari, 20.00 uur.

Er is weer plek bij Vocal Group Muchoss. Wij zingen a cappella met een theatrale uitstraling. Ben je toe aan een muzikale uitdaging en ben je nieuwsgierig naar onze repetities? Wil je weten of Muchoss bij je past? Meld je aan via www.muchoss.nl of laat een pb achter op onze Facebookpagina.


Groep zoekt nieuwe leden
Marjon  - miep_43@hotmail.com
Noord-Brabant

Divina Close Harmony zoekt zangeressen!

07-02-2020    Wij zijn een groep van zestien ambitieuze zangeressen tussen de 20 en 40 jaar oud uit omgeving Utrecht. Momenteel zijn we op zoek naar twee lage alten en een hoge sopraan. We repeteren op maandagavond van 19.30-22.00 aan de Oudegracht in Utrecht (vlakbij Twijnstraat/Ledig Erf). Lijkt het je leuk om met ons mee te komen zingen? Stuur ons dan vooral een berichtje via Facebook of info@divinacloseharmony.nl.


Groep zoekt nieuwe leden
Josephine Pilzecker  - josephinepilzecker@hotmail.com
Utrecht

Debuut zoekt dirigent

07-02-2020    Sinds afgelopen zomer zingt Debuut zonder dirigent. Iedere repetitie merken wij dat dit voor de al bekende liedjes iets beter gaat. Wij vinden het heel leuk om een wisselend repertoire te hebben en nieuwe muziek te leren. Om dit mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een leuke dirigent. Ben jij muzikaal en wil jij deze uitdaging met ons aan gaan neem dan contact op met jongerenkoordebuut@hotmail.com.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Debuut  - jongerenkoordebuut@hotmail.com
Noord-Holland

Barbershopkoor in Zaandam zoekt een tijdelijke dirigent

07-02-2020    In verband met een vakantie van onze huidige dirigent zoekt barbershopkoor West Side Sound voor de periode 14 mei t/m 1juli en voor 19 en 26 augustus augustus een vervangende dirigent. Wij repeteren op de woensdagavond van 19.45- 22.15 uur in Zaandam.
www.westsidesound.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Jeanette Groot  - grootjeanette@kpnmail.nl  - 0251210515
Noord-Holland

Nieuwe vocal group Soul Shoes zoekt enthousiaste zangers

05-02-2020    Hou jij van meerstemmig zingen op een goed niveau en ben jij tussen de 20 en 40 jaar oud? Vocal group Soul Shoes (Leiden) steekt moderne soulmuziek in een a cappella jasje met eigen arrangementen. Plezier en kwaliteit, maar ook aandacht voor performance.
Vooral mannen (bariton en bas): meld je snel!
Repetitie: zondagmiddag van 14:00 tot 17:00 (1x in de 2 weken) in Leiden.
Contributie: 25 euro per maand.


Groep zoekt nieuwe leden
Nienke Burgmeijer  - Info@n-music.nl
Zuid-Holland

Vocal Group Utrecht audities 12 februari alle stemgroepen

05-02-2020    Vocal Group Utrecht houdt audities voor alle stemgroepen op woensdag 12 februari 2020. Heb je interesse? Stuur een mailtje met meer informatie over jou en je muzikale ervaring naar: info@vocalgrouputrecht.nl

Meer informatie over ons vind je ook op www.vocalgrouputrecht.nl.


Groep zoekt nieuwe leden
Vocal Group Utrecht  - info@vocalgrouputrecht.nl
Utrecht

Risers te koop

04-02-2020    Degelijke stalen risers, 4 stuks, uitvouwbaar in drie treden.
Extra opstuk voor een vierde trede.
Bel of mail voor verdere informatie.


Te koop & te huur
Erik van Eijk  - apestaartje@pti.nl  - 0613405531
Utrecht

Zijdelinks zoekt een energieke dirigent: Vrolijk en Veelzijdig!

04-02-2020    Zijdelinks is een koor bestaande uit ongeveer 20 enthousiaste vrouwen. Ben jij een dirigent, ben je op zoek naar een koor in Arnhem en spreekt ons koor je aan? Kijk dan naar de vacature op onze website. www.vrouwenkoorzijdelinks.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Wilma Rademaker  - rademarkus@hotmail.com
Gelderland

Zing Soul en Gospel

03-02-2020    New Amsterdam Gospel Choir is a relatively new group in Amsterdam, not religious, our religion is the music itself.
This group is a class. We have two instructors both working for Zangschool Singing Circle.
If you want to improve your solo singing and improvisation skills and want to be a member of this group, please sign up for auditions on 18-2. Next season starts end of february.
Be welcome!


Groep zoekt nieuwe leden
Anne Brattinga  - annebrattinga@gmail.com  - 0626022667
Noord-Holland

Wit gaasdoek gezocht

03-02-2020    Voor onze productie "Drie Musketiers" in april zijn wij op zoek naar twee witte gaasdoeken, 6 meter hoog en 5 m breed. Of naar één groot doek dat in tweeën gedeeld mag worden.


Te koop & te huur
Reintje Blokpoel  - reintje@edog.nl  - 0614357618
Noord-Holland

Zingen in een groot openluchttheater op 22 maart?

02-02-2020    In de uiterwaarden van Vianen heerst paniek vanwege het wassende water. Vluchtelingen stromen toe en gaan richting binnenstad. Uiteindelijk vinden zij rust in de Grote Kerk. Muziek en zang als expressie en bindende kracht spelen een grote rol.

Voor deze voorstelling is een hymne gecomponeerd. Zangers staan op de eerste verdieping van huizen.

Wil je meewerken aan Watervlucht? Het gaat om twee repetities en de voorstelling.

Aanmelden op www.watervlucht.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Petra Spaninks  - petra.spaninks@planet.nl  - 0653864660
Utrecht

Wie wil de vrijdagvond Stijlloos doorbrengen?

01-02-2020    Stijlloos, een gedreven, gezellig en kwalitatief goed koor, met ca. 25 leden, zoekt een dirigent die de touwtjes in handen durft te nemen en een duidelijke visie heeft op de ontwikkeling van een koor in brede zin. Veel ervaring in het dirigeren van koren is niet nodig, maar een muzikale basis als opleiding tot docent muziek of koordirectie wel. Repetitie op vrijdagavond van 20.15–22.15 uur in het Belcrumhuis in Breda.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Zanggroep Stijlloos  - info@zanggroepstijlloos.nl  - 0647254816
Noord-Brabant

2 mannen gezocht in Lochem!

30-01-2020    EigenWijs in Lochem zoekt een muzikale bas en tenor om onze groep zeer binnenkort weer compleet te maken.

Ben jij een redelijk ervaren zanger, beschikbaar op de woensdagavond en vind je het gaaf om lichte close harmony te zingen? Neem dan contact op of kom een keer luisteren op woensdagavond in Lochem.

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar info@eigenwijslochem.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Fredy  - Schollemaf@gmail.com  - 0624144335
Gelderland

A cappella koor zoekt een hoge alt!

29-01-2020    Heb je enige zangervaring, beschik je over een goede zangstem en vind je het leuk om a cappella te zingen? En ben je een hoge alt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

AccaBellas is een gezellig, klein koor bestaande uit 5 dames. We repeteren elke dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur in Appingedam.

Voor meer informatie kun je een bericht sturen naar info-acca@telfort.nl.Groep zoekt nieuwe leden
AccaBellas  - info-acca@telfort.nl
Groningen

Popkoor All Directions! uit Ankeveen zoekt dirigent

26-01-2020    Ons gemengde koor met 50 gezellige leden, verdeeld in 4 zanggroepen TBSA, zoekt een nieuwe dirigent. We worden begeleid op piano en drums. Zingen in Nederlands en Engels. We repeteren op dinsdag van 19.30 - 21.00 uur in de St Martinuskerk. We zingen in de RK-mis en in verzorgingshuizen of geven een concert. Kunt u ons poprepertoire waarderen, nieuwe nummers met ons instuderen en ons begeleiden? Mail of bel!


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
All directions!  - Paulineverzijden@gmail.com  - 06-29494728
Noord-Holland

Studio Voices zoekt bassen, tenoren en hoge sopranen

26-01-2020    Wij zijn een veelzijdige vocal group. We improviseren, ontwikkelen en co-creëren nieuwe muziekstukken. Op een speelse, energieke manier verleggen we onze grenzen met een repertoire van pop, jazz, soul en klassiek. Ruben Smits leidt het koor.

We repeteren elke dinsdagavond in Utrecht. Doe mee en ervaar het zelf! Je kunt de tweede keer auditie doen.
Kijk voor info op https://www.facebook.com/StudioVoicesVocalGroup/ en https://www.instagram.com/studiovoicesvocalgroup/

Aanmelden kan via info@studiovoices.nl
Website: http://www.studiovoices.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Lilian Vliek  - info@studiovoices.nl  - 0617508209
Utrecht

Dirigent en pianist gezocht

24-01-2020    Popkoor Popcorn zoekt nieuwe muzikale leiding

Na vijf jaar hebben onze dirigent en pianist, onafhankelijk van elkaar, besloten om ons koor te verlaten. Nu zijn wij op zoek naar een gekwalificeerd muzikaal leider die de ‘joy in music’ uitstraalt en een enthousiaste pianist die samen met de dirigent ons koor kan verrijken.
Wij zijn een enthousiast, ambitieus 5-stemmig gemengd koor. Wie wil deze uitdaging aangaan?
Zie voor een profielschets www.popkoorpopcorn.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Popkoor Popcorn  - info@popkoorpopcorn.nl
Noord-Holland

Goois popkoor BV de Zangerij zoekt leden

22-01-2020    Enthousiast koor zoekt nog een alt, een bas en 2 tenoren. Repetities op maandagavond in Bussum.
BV de Zangerij is opgericht in 2015.
U bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen en om de sfeer te proeven.
Voor meer informatie: www.bvdezangerij.nl
Bellen: Aukje Koster - 0637561447
Repertoire: onder meer nummers van Queen, Avond van Boudewijn de Groot, Bed of Roses van Bon Jovi


Groep zoekt nieuwe leden
Aukje Koster  - aps@planetnnl  - 0356975030
Noord-Holland

Gospel/popkoor zoekt dirigent

21-01-2020    Sparks of Joy, een gezellig koor met 30 leden zoekt een ervaren, leuke dirigent. Begeleiding: orkestbanden, repeteren met elektrische piano. Dinsdag 20.00 tot 22.00 uur.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Lia Verheul  - B.j.verheul@planet.nl  - 0346215182
Utrecht

Regisseur gezocht voor project 2022

21-01-2020    Zanggroep Vocalis Haaren zoekt een regisseur/choreograaf M/V die samen met 60 koorleden aan de slag wil gaan om in april 2022 een wervelende show neer te zetten.


Groep zoekt regisseur/choreograaf/arrangeur
Alexia van Veldhuizen  - alexia@kluitmans.nl  - 0653701937
Noord-Brabant

Open repetities vrouwenkoor Zijdelinks in Arnhem

19-01-2020    Op woensdag 5 en 12 februari 2020, van 19:45 - 22:00 uur houdt Zijdelinks een open repetitie in de Heijenoordschool, Gentiaanstraat 25, Arnhem.
Alle vrouwen zijn welkom! Wij hebben m.n. in de hogere stemgroep nog plek voor nieuwe leden!


Groep zoekt nieuwe leden
Mea Potman  - mea.potman@kpnmail.nl
Gelderland

Dirigent gezocht

19-01-2020    In verband met de studie van onze dirigent zijn wij, Vocal Group Tiepies, op zoek naar een tijdelijke vervanger. Wij zingen op de maandagavond in Laaghalen (in de buurt van Assen). Wij zijn een kleine groep van 6 dames en 3 heren. Voor info graag bellen met Lia Reneman (06-83896696).


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Vocalgroup Tiepies  - Gejaklaster@live.nl  - 0683896696 (lia Reneman)
Drenthe

Ervaren dirigent heeft nog een plek op maandagavond

18-01-2020    Zeer ervaren en enthousiaste dirigent/begeleider heeft nog ruimte voor een muziekgezelschap op maandagavond vanaf 1 april. Ik heb veel ervaring met muziektheater, waaronder musicals, opera en operette. De repetities en concerten kan ik zelf begeleiden en ik dirigeer een ensemble of orkest op de uitvoeringen.


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Miroslav Dimitrov  - miroslav@telfort.nl  - 0623925317
Zuid-Holland

Den Bosch: enthousiaste dirigent v/m gezocht

17-01-2020    Vrouwenkoor Sirenen uit Den Bosch zoekt per 1 april 2020 een enthousiaste dirigent v/m. Ons koor bestaat uit max. 30 vrouwen, leeftijd 35-69. Ons repertoire is wereldmuziek en we zingen meerstemmig, veelal a cappella.
Repetitie wekelijks: donderdagavond 20.15-22.15 uur in Kindcentrum het IJzeren Kind in Rosmalen. Plezier in zingen staat bij ons voorop! Belangstelling? Zie onze website www.sirenenkoor.nl of stuur ons een mail:
sirenendenbosch@yahoo.com.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Joke Nijenhuis  - nijenhuisjoke@gmail.com  - 0655830234
Noord-Brabant

Flevox zoekt handige tenor voor project

16-01-2020    Voor een groot bevrijdingsproject i.s.m. bigband Drift zoekt Flevox een handige tenor. Houd je van vocal jazz & pop en goede regie? Dan is dit iets voor jou. Reactie graag z.s.m.


Groep zoekt nieuwe leden
Mathieu  - mathieuvulto@gmail.com
Flevoland

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!

16-01-2020    Zin om met ons te zingen? Meld je/haar dan zo spoedig mogelijk aan via info@theamsterdamvocals.nl. Stuur ons je muzikale biografie (inclusief die blokfluitles en uren oefenen onder de douche) en een geluidsfragment zodat we alvast naar je stem kunnen luisteren. Oh, en je telefoonnummer graag.


Groep zoekt nieuwe leden
The Amsterdam Vocals  - info@theamsterdamvocals.nl
Noord-Holland

Late Summer Sound Korenfestival Hoogvliet

15-01-2020    Popkoor That's It organiseert voor de 3e keer op rij, wegens groot succes van eerdere versies, een korenfestival op het Winkelcentrum Hoogvliet. Koren kunnen zich aanmelden via www.latesummersound.nl


Workshops, cursussen, zangweken
Hans Steenbeek  - jsteenbeek@hetnet.nl
Zuid-Holland

Enthousiast koor zoekt dirigent

14-01-2020    Wij zoeken een gekwalificeerde en enthousiaste dirigent voor ons popkoor. Je weet hoe je mensen kunt motiveren, begeleiden en inspireren. Je neemt actief de leiding en helpt ons koor telkens weer wat beter te worden. Begeleiding liefst met piano. Je gebruikt een variatie aan technieken om de repetitie afwisselend te houden. We zoeken een dirigent met affiniteit voor popmuziek.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
M. Sprenger  - mirjamsprenger76@gmail.com
Flevoland

Zangweekend Ameland 13-15 november 2020

12-01-2020    De zevende editie van Ameland Acappella (13-15 november 2020) in Groepsaccommodatie Blierherne op Ameland staat onder leiding van Rohan Poldervaart. We gaan aan de slag met vijf prachtige nummers, die we zondags uitvoeren. Schrijf je snel in of kijk voor meer informatie op onze website www.amelandacappella.nl


Workshops, cursussen, zangweken
Durk Geertsma  - muziek@durkgeertsma.nl  - 06-20448704
Friesland

Ervaren muzikaal leider zoekt een groep

10-01-2020    Ik, dirigent van enkele popkoren, een close harmony groep en een operettekoor, heb ruimte om een koor te leiden/begeleiden doordeweeks overdag en in het weekend. Ik speel piano en kan vanachter de piano de repetitie leiden.


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Mathieu Smit  - mathieu@didomus.nl  - 0628359325
Zuid-Holland

Pianist biedt zich aan

10-01-2020    Heeft u een pianist nodig voor een optreden of repetitie? Ik, pianist met ervaring in zowel klassiek als populair genre, heb met name overdag en in het weekend nog tijd. Andere momenten in overleg.


Muzikanten/begeleiders zoeken groep
Mathieu Smit  - mathieu@didomus.nl  - 06-28359325
Zuid-Holland

Projectleden gezocht voor De Parelvissers

11-11-2019    Muziektheatervereniging Poly Hymnia uit Zeist voert op 1 en 2 mei 2020 de opera De Parelvissers uit in Theater Figi Zeist. Projectleden kunnen nog instappen! Vooral bassen zijn welkom. Repetities maandagavond 20.00-22.30 uur, Egelinglaan 2b in Zeist. Meer informatie of aanmelden: www.polyhymnia-zeist.nl / poly-hymnia@outlook.com


Groep zoekt nieuwe leden
Birgit Gantzert  - eylers@ziggo.nl
Utrecht

Madame Jeanette zoekt een nieuwe dirigent!

06-11-2019    Madame Jeanette is een pittig meidenkoor uit Den Haag. Het koor heeft ongeveer 30 leden die tussen de 20 en 35 jaar zijn. We zingen popliedjes variërend van All that jazz tot Another day, van Fields of Gold tot Son of a Preacher Man. De meeste leden kunnen noten lezen en hebben redelijke kennis/beheersing van een aantal stemtechnieken. Interesse? Lees de gehele vacature op onze website www.vokaaltotaal.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Sarah Koolen  - madamejeanette@vokaaltotaal.nl
Zuid-Holland

Dirigent gezocht voor de donderdagavond in Dongen

18-10-2019    Na bijna 6 jaar dirigentschap bij het Dongens Levenslied wil ik graag het dirigeerstokje over geven aan een nieuwe dirigent. Het enthousiaste koor zit liederen van Ramses Shaffy, Herman van Veen, Marco Borsato, Boudewijn de Groot maar ook Engelstalige evergreens.
Geïnteresseerd? Neem contact op met mij, Wout Kwakernaat (zie de gegevens hieronder) of met de voorzitter van het Dongens Levenslied : Eugène Pals (06- 51349775). Ik vond het onvergetelijk!


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
wout  - info@woutkwakernaat.nl  - 0648606469
Noord-Brabant

Delen:
Plaats gratis een zoekertje

Zoekertjes blijven drie maanden op deze pagina staan. 
Help deze pagina actueel te houden door te laten weten wanneer je Zoekertje kan worden verwijderd door een mail te sturen naar redactie@balknet.nl.

Dank je wel en succes met de zoektocht!