BALK zoekt nieuwe leden

 

BALK heet je van harte welkom op haar nieuwe website!

Met het groeien van de activiteiten groeide ook de behoefte aan een website met meer mogelijkheden en een beter overzicht. Om de uitstraling nog meer vorm te geven heeft BALK ook een nieuw logo. BALK neemt daarmee afscheid van de (condensator)microfoon die jarenlang als beeldmerk heeft gediend.

 

Voor BALKleden wordt een nieuwe service aangeboden. Via een eigen login kunnen zij:

• Een concert op de agenda plaatsen

• Een oproep plaatsen voor een nieuwe dirigent, nieuwe koorleden e.d.

• De eigen gegevens controleren en zo nodig aanpassen, indien er een wisseling heeft plaatsgevonden van bestuursleden.

• Requisieten en koorkleding te koop of te huur aanbieden

 

Help ons om de website te vullen met relevante informatie. Heb je succesvol samengewerkt met een regisseur/choreograaf of zangcoach? Wijs deze personen op de mogelijkheid om een link te plaatsen op onze website. Koren zijn namelijk op zoek naar professionals en zo kunnen wij deze koren via onze website bedienen.

Ook ontvangen wij graag tips over bijvoorbeeld cursussen of festivals, die het vermelden waard zijn op de website. Deze informatie kan rechtstreeks naar de webmaster redactie@balknet.nl worden gemaild.

 

Actie voor de leden

BALK introduceeert met de nieuwe website tevens een leuke actie voor de koren lichte muziek in Nederland, die bij BALK zijn aangesloten. BALK daagt alle leden uit om een actieve link te plaatsen op hun eigen koorsite (homepage) met het nieuwe logo van BALK, zodat bezoekers van hun site direct kunnen zien dat ze bij de BALKfamilie horen. Daarnaast roept BALK de aangesloten leden op om de Nieuwsbrief maandelijks actief door te sturen. Daarvoor zijn twee mogelijkheden:

• of alle leden geven individueel hun mailadres door aan BALK

• of het koor regelt zelf het doorgeven van de adressen.

Hiermee hopen we iedereen nog beter te kunnen bereiken en ontvangen we geen teleurgestelde leden die niet op de hoogte waren van een activiteit, festival of workshop.

Koren die aan de oproep voldoen en logo met actieve link en doorgeven mailadressen hebben voldaan maken kans op een workshopbon ter waarde van € 100,- !!

 

Wat moet je hiervoor doen? Als alle leden zich hebben aangemeld, stuur je een ledenlijst naar administratie@balknet.nl. Wij verloten dan 2 workshopvergoedingen onder de deelnemende koren. Uiteraard worden de ledenlijsten vertrouwelijk behandeld en alleen voor dit doeleinde gebruikt.

BALK dankt haar bestaan aan haar leden is er voor haar leden en zal zich derhalve ook in de toekomst blijven inzetten voor kwaliteit en nog meer zangplezier.

 

Met vriendelijke groet,

Ruut te Velthuis

Directeur BALK

 

Delen: